Karvinská pivnice získala novou tvář i zákazníky

Pokud nejste zrovna místní štamgasti, mohli jste pivnici U Čápa na karvinské třídě Osvobození dlouho pouze míjet. Nyní vás ale překvapí svým novým vzhledem i lákavou nabídkou. To vše díky zpracovanému projektu v programu RE I start.

Podnik pana Jaromíra Beneše dlouhá desetiletí navštěvovali především místní stálí zákazníci. Majitel se ale rozhodl, že své podnikání posune o mílový krok dál a půjde s dobou. Jako úspěšný absolvent Akademie RE I start následně podal svůj projekt a povedlo se mu získat dotaci na znovuzrození interiéru, exteriéru a celkový redesign pivnice.

 

Pivnici U Čápa nyní už mnozí díky novému modernímu logu a příjemnému vzhledu exteriéru jen nemíjí. Naopak sem zavítají i rodiny s dětmi nebo mladí lidé, kteří na moderní vzhled rádi vsadí. Ty pak mile překvapí nejen zbrusu nové venkovní posezení se zastíněním, ale následně nový interiér. Ten si díky naší dotaci a prozákaznickému přístupu majitele zasloužil nové či renovované vybavení, a především kompletní rekonstrukci sociálního zařízení, které je nedílnou součástí každého podniku tohoto typu.

Velkým přínosem je i nový dataprojektor s projekčním plátnem, na kterém se při dobrém pivu či vyhlášeném Čapím burgeru mohou zákazníci dívat na sportovní přenosy. Součástí nového vybavení je i flipchart, který při svých školeních mohou využít firemní zákazníci. A co více? Díky kampaním na sociálních sítích se stávající i noví zákazníci dozví o všech připravovaných akcích.

Jsme rádi, že naše podpora padla i v Karviné na úrodnou půdu a postupně tak ožívá hlavní ulice Nového Města.